Real jučer tražio zamjenu za Modrića: Pogađate kome se prvom obratio?

Cijena je ipak bila previsoka

Real jučer tražio zamjenu za Modrića: Pogađate kome se prvom obratio?

Saga oko prelaska Luke Modrića iz Real Madrida u Inter još uvijek traje i trajat će vjerovatno do samog završetka prelaznog roka.

Iako se na početku mislilo da se radi samo o špekulacijama, stvari su ubrzo postale vrlo ozbiljne. Luka navodno silno želi da pređe u Seriju A i postane zvijezda Intera, ali Real Madrid mu pravi probleme i ne želi da ga pusti obzirom da je on njihov možda i ključni fudbaler na sredini terena.

Kako su prenijeli brojni inostrani izvori, predsjednik Florentino Perez je navodno obećao Modriću da će ga pustiti da ide ako bude želio, ali samo ako klub osvoji tri zaredom Lige prvaka. Sky Sport Italija sada prenosi kako Perez ipak ne želi stati iza svojih riječi dok ne angažuje zamjenu za Luku.

Upravo zbog toga Real je jučer kontaktirao Tottenham i raspitao se koliko košta Christian Eriksen, ali odgovor Pijetlova je šokirao Pereza. Naime, londonska ekipa je navodno poručila Realu kako nema namjeru pustiti Eriksena ispod 200 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovo bi sada moglo stvoriti dodatne probleme Interu i Modriću, a vidjet ćemo da li Real možda ima i neki plan B obzirom da će Eriksen vjerovatno biti nedostižan.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi