Marca Realu: Nije li vas sramota?

Razočarani pojačanjima

Marca Realu: Nije li vas sramota?

E. Škorić

Marca je list koji je nekako naklonjen Real Madridu, ali je odlučila da iskritikuje kraljevski klub zbog transfer politike.

Real Madrid je prodao Cristiana Ronalda, ali nisu stigla najavljena zvučna pojačanja poput Mbappea, Hazarda ili Neymara, pa su na kraju stigli Thibaut Courtois, Alvaro Odriozola, Andriy Lunin, Vinicius Junior.

"Jesu li se u španjolskoj metropoli zasitili uspjeha? Jesu li alergični na transfere? Štede li novac za 2019. godinu? Je li riječ možda o triku? Nije li vas sramota?", piše Marca o neobjašnjivo lošem prelaznom roku za Kraljeve.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marca se takođe pita zašto je doveden Courtois kada već Keylor Navas godinama brani dobro i što će Realu sada pet golmana, jer je došao Lunin, a tu su već Casilla i Luca Zidane.

Navijači Reala takođe su razočarani, smatraju da je trebalo dovesti neku veliku zvijezdu poput Kanea ili Mbappea da nadoknadi izostanak Ronalda, ali vidjet ćemo može li vodstvo Reala do kraja prelaznog roka nešto napraviti i ipak smirit javnost i navijače.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mesut10
Ne simpatisem Real, ali ne razumijem zašto ljudi misle da će oni biti daleko slabiji zato što je otišao Ronaldo. Ostali igrači su ostali, imaju mlade koji su sve bolji tipa Asenisio, Varane, Nacho... Samo im treba novi napadač kojeg će sigurno dovesti do početka prvenstva...
26 5
Babo
Isto ko i ti Škoriću
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti