Ramos naružio Kloppa, pa priznao: Dao sam mu glas za trenera godine

Gospodin je gospodin

Ramos naružio Kloppa, pa priznao: Dao sam mu glas za trenera godine

Trener Liverpoola Jurgen Klopp nedavno je nastavio rat sa Sergiom Ramosom koji je, prema njegovom mišljenju, namjerno povrijedio Mohameda Salaha u finalu Lige šampiona prošle sezone.

"Ne želim da pobjeđujemo pod svaku cijenu, odnosno da radimo takve stvari. Naravno da bih volio biti pobjednik Lige prvaka, ali ne baš na takav način. Ne očekujem od Ramosa da prizna da je namjerno to uradio, samo se nadam da će objektivno pogledati to i reći iskreno šta misli o svemu. Salah je morao van igre zbog prekršaja na sredini terena, a bio je na vrhuncu forme. Mnogi su rekli da se to dešava u fudbalu, ali ako takvu poruku šaljemo djeci da nema granica i da je smo važna pobjeda onda će mi biti drago što ću napustiti ovaj planet nekada", rekao je Klopp prije tri dana, a danas je uslijedio Ramosov odgovor.

Kapiten Real Madrida i jedan od najboljih defanzivaca koji su se ikada pojavili na zelenom travnjaku bio je prvo grub prema Kloppu, a potom je poručio da je za njega glasao u izboru za najboljeg trenera godine.

"To nije prvo finale koje je on (Klopp) izgubio, (možda) samo želi da to iskoristi kao izgovor sa poraz", rekao je Ramos na press konferenciji pred Superkup Evrope protiv Atletico Madrida pa dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Neki od nas nastupaju na vrlo visokom nivou tokom mnogo proteklih godina. Nisam siguran da on može reći to za sebe".

"Bilo je mnogo priča o tome šta se dogodilo Salahu u finalu Lige prvaka. Nekada se Klopp brine o svojim igračima, a ne o meni. Kako bih ga utišao, on je bio jedan od trenera za koje sam glasao u izboru za najboljeg trenera u godini", rekao je Ramos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi