Prije šest mjeseci stigao u Barcelonu, a sada na dobrom putu da napusti Camp Nou
Postoji interes nekoliko klubova za štopera Barcelone

Mladi Francuz bi mogao postati jedna od većih grešaka katalonskog kluba

Prije šest mjeseci stigao u Barcelonu, a sada na dobrom putu da napusti Camp Nou

S. Pašalić

Barcelona je u januaru dogovorila transfer igrača Toulousea, Jeana-Clairea-Todiboa.

Međutim, odmah nakon toga nastao je problem. Barcelona je željela odmah dovesti 19-godišnjeg Francuza, ali je Toulouse insistirao da on ostane do ljeta u klubu, a katalonski klub je na to na kraju pristao.

Ali tu se priča nije završila jer je Todibo nakon toga bio nezadovoljan te se odlučio na štrajk kako bi odmah prešao u Barcelonu.

Na kraju je Toulouse popustio i mladi štoper je stigao na Camp Nou, ali nije dobio previše prilika za igru.

Prije mjesec i po španski Mundo Deportivo je pisao kako je Barcelona zabrinuta zbog ponašanja Todiboa, a Francuz navodno nije bio voljan da sluša savjete trenera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada isti list piše da je Todibo na izlaznim vratima katalonskog tima. U izvještaju se navodi da se svašta može desiti sa igračem ovog ljeta, ali je odlazak sa Camp Noua najizvjesniji.

Todibo ima jaku konkurenciju u Barceloni i trenutno su Samuel Umtiti, Gerard Pique i Clement Lenglet ispred njega, a Nantes, Milan i nekoliko klubova iz Premier lige su zainteresovani da ga dovedu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi