Prisjećanje bivšeg fudbalera Sarajeva: Inatio sam se treneru, nije me mirisao

Danas žali u smiraju karijere

Prisjećanje bivšeg fudbalera Sarajeva: Inatio sam se treneru, nije me mirisao

Crnogorac Marko Ćetković, koji u prošlosti nastupao za FK Sarajevo, prisjetio se 'grijeha' iz svoje mladosti.

Ćetković je u prošlosti važio za veliku nadu, a jedan dio karijere proveo je i u Partizanu u kojem je dijelio svlačionicu sa imenima poput Tošića, Jovetića..., međutim epizoda u Humskoj za njega se nije ispostavila kao najbolja. 

Iako je stigao kao jedan od najboljih fudbalera u Crnoj Gori, sa konkurencijom u beogradskom klubu nije uspio da se izbori i danas u smiraj karijere, smatra kako je sam krivac za to.

„Došao sam u Partizan 2007. godine, nakon što su prošla četiri kola prvenstva Srbije, kod trenera Miroslava Đukića, u jednu od najjačih ekipa koje je taj klub imao u ovom vijeku - bili su tu Jovetić, Tošić, Moreira, Žuka... Veliki igrači, na mojoj poziciji, konkurencija žestoka. Ubrzo je otišao Đukić na mjesto selektora Srbije, došao je Slaviša Jokanović. Nije me baš 'mirisao', a ni moja reakcija, sada to znam, nije bila onakva kakva je trebalo da bude", ispričao je Ćetković za crnogorski list Fer igra, pa dodao:

"Umjesto da se još više trudim, da nezadovoljstvo ispunjavam većim radom, ja sam se pogrešno inatio, onako - podgorički. Griješio sam, nisam bio strpljiv, želio sam sve odmah", istakao je danas 32-godišnji fudbaler.

Bio je, dodaje, nestrpljiv.

"Uvijek sam voleo da igram fudbal, to mi je bilo najvažnije. Nisam se vodio novcem, već isključivo time. U Partizanu nisam igrao mnogo, to mi je smetalo. Nisam, međutim, na pravi način čekao šansu, ali bez terena i lopte - to nisam ja”, objasnio je.

Ovaj fudbaler je na Koševu boravio od ljeta 2016. do januara 2017. godine, a danas nastupa u Crnoj Gori za Sutjesku iz Nikšića.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi