9

Komentari (9)

rodjak
Svaka cast Seni ,i nije ovo prvi put ,pomaze on klub konstantno.Samo sta se moze desiti.Da rasprodamo citav stadion a da ne mozemo gledati utakmicu,niti navijaci mogu na tribine,niti Arena prenosi mec a neda nikome drugom da prenosi(ili traze velike pare za otkup prenosa),a navodno se fudbal igra radi navijaca.
rabodimis
Fasisti na aparatima.. uzalud im budzet, ubi Velez na sve strane.. XD
Crna_piva
A ko su ti fasisti ? Eto skupili ste pare, mozete kupiti golfa 4.
rabodimis
Znas ti odlicno ko su... ;) Oni sto su bacali tudje trofeje a svoje kupovali... Klosari nevidjeni u svijetu a zovu sebe fol "plemici".. Je*o care golfa i te pare, bitno je da postoji nesto sto vi ni uz 300 covica ne mozete imat..
GuiliDamou
Svaka čast, kapa do poda, ljubav prema klubu pokazana na ispravan i srčan način!
Realist
Senade mogo si te pare donirat u dobrotvorne svrhe a ne kupovat kartu za utakmicu na koju nemozes ni otic
Njosa
Sah mat stasau
bistrik87
5 hiljada u ovo vrijeme nije mala cifra, svaka cast Senadu
starmac
Živio SENADE 100god i ti i tvoj unuk.ROĐENI se rodiš.M.U.S.V.D.G
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.