Priznanje za Hodžićevog i Hadžićevog trenera

Nikolić najbolji trener u Mađarskoj

Priznanje za Hodžićevog i Hadžićevog trenera

E. Škorić

Bivši trener Partizana Marko Nikolić proglašen je najboljim trenerom u mađarskom prvenstvu.

Srbijanski sturčnjak je izborio plasman u grupnu fazu Evropske lige sa ekipom Videootona, a prethodno je osvojio titulu u Mađarskoj.

"Hvala svima koji su za mene glasali. Ovo priznanje nije samo za mene, već i za moje saradnike iz stručnog štaba, medicinski blok i kompletnu ekipu koja je učestvovala u velikom uspjehu. Nadam se da ćemo ove sezone biti jednako uspješni u domaćem takmičenju, ali i da ćemo nastaviti s dobrim partijma na međunarodnoj sceni", rekao je Nikolić.

On je prošlog ljeta preuzeo Videoton, osvojio je titulu, a odlazak u grupnu fazu Evropske lige svakako je šlag na kraju.

U Evropskoj ligi će Videoton za koji nastupaju bh. reprezentativci Anel Hadžić i Armin Hodžić igrati protiv Chelseaja, BATE Borisova i PAOK-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi