Priznanje za sjajne igre: Prcić igrač mjeseca u Strasbourgu

Sjajan start

Priznanje za sjajne igre: Prcić igrač mjeseca u Strasbourgu

Sanjin Prcić nije mogao zamisliti bolji start u Strasbourgu.

Reprezentativac BiH se tokom zime vratio u Francusku potpisavši za Strasbourg, a osim što se odmah po dolasku izborio za mjesto u timu, sada je dobio i priznanje za najboljeg igrača mjeseca.

Od dolaska u novi tim Prcić je odigrao ukupno pet utakmica i pritom postigao jedan gol. Sa 23,7 posto glasova je slavio ispred srbijanskog internacionalca Stefana Mitrovića (18.8%), te Anthonyja Gonçalvesa (16,9%).

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Prcić je, podsjetimo, u Strasbourg stigao iz Levantea. U španskom timu je na početku imao prostora za igru, no kako je vrijeme prolazilo tako je i njegova minutaža bila sve manja, pa odluka o povratku u Ligue 1 i nije bila pretjerano iznenađujuća.

Prethodno je Prcić u Francuskoj igrao još za Rennes i Sochaux.

Top Komentari

BeHaudin
Dzaba ti Sanjine , moras otici u Belgiju il Austriju i te lijeve lige, onda ce te mozda Prosinecki pozvati. Ovako si predaleko i previsoko otisao. A i fin si nekako, skroman . Nevalja ti to !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi