Strasbourg i Lille remizirali, Prcić igrao 90 minuta

Bh. nogometaš standardan u novom timu

Strasbourg i Lille remizirali, Prcić igrao 90 minuta

Strassbourg i Lille odigrali su neriješeno u prvoj utakmici 26. kola francuske Ligue 1.

Domaći su se pokazali kao standardno neugodni za svaku momčad u ligi, pa tako nisu poraženi ni od prvog pratitelja Paris Saint-Germaina, a meč odigran na "De la Meinau" završen je rezultatom 1:1.

Na prvi pogodak se čekalo do 42. minute, a postigao ga je Ikone koji je tako svom timu donio vodstvo na poluvremenu, a u nastavku domaći su se vratili u meč.

Igrala se 68. minuta kada je Goncalves na asistenciju Thomassona matirao golmana gostiju i postavio, ispostavit će se, konačnih 1:1 u Strasbourgu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Od prve minute i večeras za Strasbourg je igrao bosanskohercegovački reprezentativac Sanjin Prcić, kojem, očito, nije trebalo dugo da se izbori za povjerenje trenera Thierryja Laureyja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije