Sanjin Prcić u novom klubu!
Sanjin Prcić je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 14 utakmica za Levante u svim takmičenjima

Bh. reprezentativac ozvaničio saradnju sa Strasbourgom

Sanjin Prcić u novom klubu! · Zvanično

Bh. reprezentativac Sanjin Prcić (25) je od prošlog ljeta član španskog Levantea, ali će ostatak sezone 2018/2019 provesti u francuskom Strasbourgu.

Nešto ranije su se pojavile špekulacije da će bh. veznjak karijeru nastaviti u Strasbourgu, a njegova saradnja sa ovim klubom je danas i ozvaničena.

Naime, Strasbourg je doveo Prcića na posudbu do kraja sezone, bez mogućnosti otkupa njegovog ugovor od Levantea po isteku iste.

Inače, Strasbourg je odlučio dovesti Prcića nakon teže povrede standardnog veznjaka Jonasa Martina. Treba dodati da se Strasbourg trenutno nalazi na odličnom petom mjesto u Ligue 1.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sanjin Prcić je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 14 utakmica za Levante u svim takmičenjima, a njegov ugovor sa ovim klubom važi do ljeta 2021. godine.

U svojoj dosadašnjoj karijeri Prcić je nastupao za Sochaux, Rennes, Torino, Perugiju i Levante.

Promo

Top Komentari

Keydura69
Bezveze igrač, bitan ko žmigavac na golfu
0 2
Prle
Glup si. Igra gdje god ode.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi