Sanjin Prcić strijelac u porazu Strasbourga

Francuska liga, 24. kolo:

Sanjin Prcić strijelac u porazu Strasbourga

Reprezentativac BiH Sanjin Prcić postigao je danas prvi gol za svoj novi klub Strasbourg.

U sklopu 24. kola francuskog šampionata Strasbourg je kao domaćin poražen od Angersa rezultatom 2:1, a jedini gol za domaće postigao je upravo Prcić, koji se u Francusku vratio ove zime nakon epizode u Levanteu.

Meč su mnogo bolje otvorili gosti, koji su u 35. minuti poveli golom koji je postigao Kanga Aka, a isti igrač je u desetoj minuti nastavka uspio povisiti na 2:0. Taj rezultat je bio aktivan sve do samog finiša, tačnije do 86. minute, kada utješni gol za Strasbourg postiže Prcić.

Za svoj novi klub Prcić je odigrao cijeli meč, a njegov Strasbourg je ovim porazom prekinuo seriju pobjeda i sada se nalazi na sedmom mjestu u Ligue 1.

Preostali meč između Amiensa i Caena završen je rezultatom 1:0 u korist domaćih.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi