Problemi za Marinovića: Jukić neće biti spreman ni za Rumuniju

Pred Zmajićima utakmica odluke

Problemi za Marinovića: Jukić neće biti spreman ni za Rumuniju

Endin Čaušević

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer je u Zenici savladala Švicarsku sa 3:0 što je peta uzastopna pobjeda za naš tim u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Izabranike već u utorak očekuje okršaj s Rumunijom što bi moglo odlučiti put našeg tima u ovim kvalifikacijama. Rumuni su sinoć pobijedili u gostima Portugal i imaju utakmicu i tri boda manje od Zmajića.

Mlada bh. reprezentacija u Rumuniji treba pobjedu da zadrži šanse za prvo mjesto, ali će tim Vinka Marinovića biti znatno oslabljen. Sigurno da je veliki hendikep što selektor neće moći računati na Ivana Jukića koji je zbog povrede propustio i jučerašnji duel.

Naš ljekarski tim je učinio sve što je u njihovoj moći da pokušaju osposobiti Jukića za meč koji je od velike važnosti za bh. tim, ali na kraju to nije bilo moguće, te Jukić neće biti u konkurenciji za meč s Rumunijom.

Jukić je već napustio tabor naše reprezentacije i priključiti će se svojoj ekipi Korona Kielce gdje će nastaviti oporavak od povrede.

Top Komentari

bicebice
Samo hrabro momci, sjajna ste ekipa, aBd pokazat cete i Rumunima da ste bolji od njih.
20 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti