Problemi u Rimu: Navijači Rome bijesni na Edina Džeku

Nije se vratio s ekipom u glavni grad Italije

Problemi u Rimu: Navijači Rome bijesni na Edina Džeku

Endin Čaušević

Roma novu sezonu nije otvorila baš najbolje, a zbog loših rezultata je veliki pritisak na treneru Eusebiju Di Francescu i ostatku ekipe.

Protekog vikenda rimski klub je poražen u gostima od Bologne što je izazvalo bijes navijača Vučice. Nakon meča svi igrači osim Edina Džeke su se vratili u Rim, dok je bh. napadač produžio za Milano gdje je prisustvao modnoj reviji Dolce&Gabbana.

Italijanski mediji su objavili da je Džeko u društvu supruge Amre stigao u Milano gdje traje modna sedmica. Ipak, ova vijest nije prošla baš najbolje u Rimu, a navijači Rome su bijesni što je bh. napadač otišao na modnu reviju u ovako teškom trenutku za rimski klub.

Džeko je dobio dozvolu od Rome da ide u Milano na modu reviju, a da se nakon toga vrati u Rim. No, ono što je naljutilo navijače jeste činjenica da je Džeko uživao dok njima nije baš do slavlja. S druge strane, veznjak Rome, Lorenzo Pellegrini je odgodio druženje u Nike radnji i poručio da sada nije baš najbolji trenutak za to.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. napadač je sezonu počeo golom u gostima protiv Torina kada je Romi donio tri boda, ali u naredne četiri utakmice nije uspio zatresti protivničku mrežu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harisss
Tako su navijaci Rome s..li i prosle sezone. Poslije jednog slabog rezultata navodno mu zamjerili sto mu je do smijeha a on poslije izbaci Barsu. Zabarima je tesko ugoditi.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi