Problemi za Allegrija: I Mandžukić propušta susret protiv Lazija?

Juve bez napadača u Rimu

Problemi za Allegrija: I Mandžukić propušta susret protiv Lazija?

Trener Juventusa Masimiliano Allegri u velikim je problemima pred današnje gostovanje kod Lazija u okviru 27. kola Serije A. 

Juventus i Napoli vode žestoku borbu za titulu prvaka, a Stara dama će danas biti na veoma teškom ispitu u Rimu protiv Lazija. Da se stvari zakomplikuju pred početak utakmice za Allegrija pobrinule su se povrede.

Nakon što je ostao bez napadačkih opcija poput Bernardeschija, Cuadrada i Higuaina, čini se kako Allegri neće moći da računa ni na Marija Mandžukića koji je imao probleme sa povredom tokom jučerašnjeg treninga.

Možda bi trener Stare dame i koristio Mandžukića danas, ali navodno ne želi da rizikuje obzirom na to da će Juve sredinom naredne sedmice gostovati kod Tottenhama u revanš utakmici osmine finala Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako sada stvari stoje, u vrhu nadada Juventusa danas bi trebao biti Paulo Dybala. Podsjetimo, današnji susret između pomenutih rivala počinje u 18.00 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi