Problemi za Kloppa: Andy Robertson vjerovatno propušta meč sa Napolijem
Nastup Robertsona je pod velikim znakom upitnika

Nije odradio posljednji trening

Problemi za Kloppa: Andy Robertson vjerovatno propušta meč sa Napolijem

S. Pašalić

Liverpool u utorak gostuje kod ekipe Napolija u prvoj utakmici nove sezone Lige prvaka i kreće u odbranu naslova.

Redsi su i prošle sezone igrali sa italijanskim klubom u grupi i na kraju završili na drugom mjestu i prošli u nokaut fazu.

Ipak, Jurgen Klopp je dobio i loše vijesti uoči ovog meča koje kažu da bi mogao biti bez standardnog člana odbrane, Andyja Robertsona.

Škot je igrao u svim mečevima tima sa Anfielda od prve do posljednje minute ove sezone, ali je u ponedjeljak propustio trening i njegov nastup na stadionu Sao Paolo je pod velikim znakom upitnika.

"Robbo danas nije trenirao i to moramo vidjeti. Nije glavna stvar, danas je bio oprezniji, ali nije 100 posto sigurno da će biti dostupan. Morat ćemo to sutra testirati i tada ćemo vidjeti.", rekao je Klopp nakon današnjeg treninga.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nijemac ne može računati ni na Divocka Origija, te on nije ni otputovao sa ekipom, a golman Alisson je već duže vrijeme povrijeđen.

Očekuje se da bi James Milner trebao zamijeniti Robertsona koji je i prošle sezone bio jedan od standardnih igrača prvog tima te je upisao 48 nastupa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti