Ćivić poslao poruku mladim Zmajevima: Jedan sam od vas i samo hrabro!

Sjajan potez člana praške Sparte

Ćivić poslao poruku mladim Zmajevima: Jedan sam od vas i samo hrabro!

S. Mlaćo

Mlada reprezentacija naše zemlje danas će u Zenici ugostiti Švicarsku. Radi se o susretu kvalifikacija za EP, a u našem taboru vlada sjajna atmosfera.

Svi su uvjereni da Zmajići mogu ostvariti pozitivan rezultat, a osim povrijeđenih Dujakovića i Jukića, selektoru Vinku Marinoviću nedostajat će i nekadašnji kapiten Eldar Ćivić, koji se nalazi sa našom A reprezentacijom u Belfastu.

Ipak, Ćivić je pokazao da nije zaboravio Demirovića, Trkulju, Hadžiahmetovića, Mujakića, Pidru i društvo, te im je poslao poruku i poželio sreću pred današnji meč.

"Vjerujem u vas i siguran sam da će rad sa selektorom Vinkom Marinovićem i svim ljudima koji svakodnevno brinu da ništa ne fali dati rezultat. Od sveg srca želim da igrate dobro kao do sada, nastavite da se družite i budete podrška jedni drugima. Ponosan sam na sve ono što smo zajedno postigli a znam da možemo još i više i dalje. Bez obzira što nisam s vama, jedan sam od vas i samo hrabro, naprijed do Evropskog prvenstva", stoji u poruci Ćivića, člana praške Sparte.

Top Komentari

Arnel925
Ko prenosi?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi