Robert Prosinečki zna šta je ključno kod Džekinog ostanka u Romi

Govorio o odluci Edina Džeke

Robert Prosinečki zna šta je ključno kod Džekinog ostanka u Romi

E. Škorić

Selektor bosanskohercegovačke reprezentacije je za TRS govorio o odluci Edina Džeke da ostane igrač Rome.

Džeko je bio dosta blizu prelaska u Inter, a onda je sve iznenadio tako što je potpisao novi ugovor s rimskim klubom.

"Sigurno da su supruga i djeca utjecali na Edinovu odluku da ostane. Uvijek su mu govorili da se osjećaju kao kod kuće. Sada nakon novog ugovora su svi još sretniji", kazao je Prosinečki, dodavši:

"Od trenutka potpisivanja novog ugovora Edina vidim sretnog i vidim ga u ekipi koja može ozbiljno da se bori za mjesto u Ligi prvaka i s njim sam o tome razgovarao".

Da li selektor Prosinečki poznaje Džekinog novog trenera Paula Fonsecu?

"Vrlo ga dobro poznajem. Pratio sam ga dok je vodio Šahtar, ali i razne klubove u Portugalu. Sviđa mi se nejgova igra, mislim da će se u tome Džeko jako dobro snaći".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za kraj je selektor Zmajeva prognozirao narednu sezonu Serije A.

"Juve je definitivno prvi favorit za titulu, zatim su tu Napoli i Inter, koji malo zaostaje, a za četvrto mjesto borit će se Roma, Milan, Lazio i Atalanta", poručio je Prosinečki.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

konjnakvadrat
Robi ne rise i izvadi malo vugla iz Jasminove bulje
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi