Problemi za Romu: Cengiz Under se povrijedio
Under je ove sezone postigao jedan gol

Vučica će biti oslabljena u narednom periodu

Problemi za Romu: Cengiz Under se povrijedio

S. Pašalić

Romu ovog vikenda očekuje utakmica 3. kola Serije A na svom terenu protiv Sassuola.

Vučica će tražiti prvu pobjedu u novoj sezoni nakon što je u prva dva kola odigrala neriješeno protiv Genoe i Lazija.

Ipak, trener Paulo Fonseca neće u utakmici protiv Sassuola moći računati na Cengiza Undera koji je zaradio povredu mišića.

22-godišnji turski nogometaš je u utorak ponovo pregledan nakon što se vratio sa obaveza u reprezentaciji nakon čega je potvrđena povreda zbog koje će biti van terena najmanje pet sedmica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako bi Under trebao propustiti također i meč Lige prvaka protiv Basaksehira, kao i prvenstvene mečeve protiv Bologne, Atalante i Leccea.

Under je ove sezone postigao jedan gol u dvije utakmice, a prošle sezone je odigrao 33 utakmice i postigao je 6 golova iako je također neko vrijeme bio van terena zbog povrede.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rodjo1985
koje lige prvaka????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije