Problemi za Skriniara ne prestaju

Nakon Saveza kaznio ga i Inter

Problemi za Skriniara ne prestaju

Defanzivac Intera Milan Skriniar pretrpio je teške posljedice nakon crvenog kartona kojeg je dobio u susretu protiv Sassuoloa. 

Podsjetimo, Inter je prije dvije noći na Giuzeppe Meazza stadionu remizirao (3:3) protiv Sassuoloa a susret je završio s igračem manje jer je Skriniar dobio crveni karton.

Slovački fudbaler je ubrzo nakon toga dobio tešku kazno od Nogometnog saveza Italije koji smatra da se štoper nesportski ponašao te da je vrijeđao glavnog suca. Zbog toga će naredne tri utakmice biti van konkurencije za igru.

Poslije toga, iz Italije stižu i vijesti kako je također ekipe Intera odlučila da kazni svog fudbalera i to u skladu sa internim propisima kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na sve to treba dodati kako je Skriniar od Disciplinske komisije Nogometnog saveza dobio i novčanu kaznu u iznosu od 10,000 eura.

Štoper će propustiti susrete protiv Parme, Brescije i Bologne, a osim njega u narednom meču na klupi Nerazzurra neće biti trenera Antonija Contea koji je također suspendovan.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi