Šta se dešava sa Vranješom: Jedni nezadovoljni, drugi ga odmah zovu

Mijenja li bh. defanzivac klub već na zimu?

Šta se dešava sa Vranješom: Jedni nezadovoljni, drugi ga odmah zovu

S. Mlaćo

Ognjen Vranješ je kao veliko pojačanje stigao iz redova grčkog AEK-a u belgijski Anderlecht, ali za sada nije opravdao taj epitet.

Belgijski voetbalbelgie.be navodi da je Vranješ jedan od najplaćenijih igrača u klubu, ali da za sada nije oduševio. Veliki broj žutih i crvenih kartona navodno mu zamjeraju u Anderlechtu, a nakon isključenja protiv Dinama trener Vanhaezbrock je kazao da Vranješ zaboravlja da je potreban svom timu.

Belgijanci navode da neće biti iznenađenje ukoliko već ove zime napusti Belgiju, a sve se uključio preko Instagrama sin vlasnika PAOK-a George koji je na jednoj fotografiji napisao bh. reprezentativcu.

"Dođi kod nas", a Vranješ je odgovorio: Haha, ne trebate me".

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

George Savvidis je dodao da će biti u kontaktu, pa je možda neće biti iznenađenje ako se defanzivac odluči na povratak u Grčku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi