10

Komentari (10)

Alen23
E.Car
Lakše papu izabrati!!!!
SeoRusilac
Sramota me ovih poguzvanih stolnjaka. Izgleda kao da sjede u nekoj gostionici
starmac
Nece ga izabrati do baraza.Isto da su htjeli mogli su srediti papire za Dilavera nego nece.Cilj je unistiti repku do kraja.
BaboBih
To im sigurno nije cilj, jer tu im dolazi lova. Repka da propadne i ostane bez rezultata i navijaca otisla bi i u minusu gdje love nema. Tad budi siguran da bi pola od njih, a mozda i vise pobjegli sto prije jer tu onda samo ostaje slabija plata a dosta rada da to popravis. Njima je tu fino, pomalo nesta rade, plata dobra. Ako se gdje sta prode ili uspije oni se odma tu prikace i svi i zene idu na putovanje
magistar
Ajd nema veze sto su procedure ali sto ne kazu daj da uradimo nesto za ovaj narod. Daj da poguramo sredjivanje stadiona u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru. Da imamo uz Zenicu barem 3 stadiona u kojima je podloga bormalna, tribina natkrivena, rasvjeta dobra.
SeoRusilac
Bice uskoro u Vrapcicima. Do 2022 gotova i cetvrta tribina
BaboBih
Zato sto tu sigurno ima dosta njih koji nisu tu da se bore i rade. Niti sto imaju neko iskustvo fudbalsko ili znanje. Neki i ne razumiju bitnost da imas sredene terene, ligu, klubove... a neki jednostavno ne zele da rade vise nego sto moraju. Znaci malo tu i tamo posjedi nesta glasaj, plata dobra, redovna. Ponekad i koji bonus.
Rajvosa2019
Jednostavno receno- mrsenje muda - puno bla bla bla - a lova kapa / lako zaradjen novac
Zeleni_zub
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.