13

Komentari (13)

nickizedostizeko
Meni su najgori navijači što o svemu ovome vide odgovornost Kasumovića i Olguna. A šta se ne zapitate ko je u Čeliku napravio 13 miliona maraka duga? ****la vas SDA. Ojadili nam klub za sva vremena. Ima i odgovornosti Fude i Olguna u ovom trenutku ali druže ko bi normalan pristao uzet klub sa tolikim dugom a da se ne bi poslije i sam ugradio u malverzacije.
andi
Naravno da je politika na čelu sa BEGAGIČEM MUHAMEDOM,SULJOM ČOLAKOVIČEM TOM STARŠNOM GARNITUROM ,SARAJLIĆ SENADOM I PORĆOM ALIJOM,PERĆOM NIHADOM ZAVILI SPORT U CRNO ZENICE ,POSEBNO NK.ČELIK..
kikimusampa
@nickizedostizeko Meni su ipak takvi kao ti najgori! Vjerovatno i ne znaš, ili si zaboravio da je i Fuad Kasumović imao mandat u NK Čelik, i gle čuda za vrijeme njegovog guslanja u klubu ostvaren je najveći dug u odnosu na ostale guslare... Fudo je za svog vremena u klubu ostavio dug iza sebe -1.6 ili -1.3 miliona KM.
andi
Pa jasno je zašto je Čelik dno dna dostigao,,BEGANOVIĆ EDIN I NJEGOV SISN KENAN SU IZ ČELIKA,izvukli milion maraka do sada,poznati jajar je u više navrata i više godina glavna siva eminencija u Čeliku,da zlo bude veće prvi čovjek Gradonaćelnika Armin mujkić je produžen aruka Perće Nihada Senada Sarajlića o Porće Alije,Mato gavran od postojanj aposlije ratnog Čelika sa sinom Borisom je isisao stanove i bio 8 god.direktor stadiona,STARI KRIMINALAC KOJI JE SVE ŠTO SE DALO POKRASTI IZ ÇELIK APOKRAO,a u 2 navrata sina je postavio za prvog šfa struke i doživio fijasko zbog mešetarenja,TAJ ĆOVJEK sa Bajrić Refikom i Jadrankom Bajrićem je ojadio Çelik za 4 do 5 miliona Km.OSTALE TURKE I TE MENAĐERE JE SMJEŠNO TRETIRATI I PISATI O NJIMA,po svom dolasku su uspjeli izbaciti Juniore u drugu ligu,napraviti milion duga,I OÇITO LAGANO PAKOVATI KOFERE..
Samoiskreno
Ko je doveo i hvalio se Olgunom?
andi
Svi brate,pa i navijači jbg
Grohot
Vi ili Sloboda nazalost ce da platite ceh ispadanjem. Steta
konjnakvadrat
Grohot, no sikiriki za Slobodu
GoldBoy24
Izvuc će se svi
1capljinac
Mah....ništa se promijenit neće jer para nema.... Zapamtite, igrači čekaju kraj polusezone da dižu sidra i tuže klub, tek će onda devar bit... Živi bili pa vidjeli
Samoiskreno
Celik je isplatio vise plata u zadnja 4 mjeseca od Veleza.
1capljinac
Pričas gluposti! U Vehležu su isplaćene sve plaće u dan bez obzira na loše rezultate a Čelikje jednu, ponavljam JEDNU dao u 4 rate!
Samoiskreno
Proslo 2 godine..ovo sada nema nikakvu vrijednost jer se sve promijenilo..najodgovorniji je Olgun i onaj sto ga je doveo Kasumovic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.