Procurile nove pikanterije Rooneyjevog pijanstva

Sukobio se s gostom

Procurile nove pikanterije Rooneyjevog pijanstva

Engleski mediji su objavili nove detalje pijanstva Waynea Rooneya. 

Rooney je konzumirao alkohol na jednom vjenčanju koje je obavljeno u hotelu u kojem je odsjedala reprezentacija Engleske, a priču o aferi poznati tabloid "The Sun" je pokrijepio fotografijama koje su obišle svijet. 

I kada se mislilo da se situacija smirila, u javnosti su sad procurili novi detalji. Rooney je navodno došao u sukob sa gostom jer je bio previše blizak sa njegovom suprugom, iako su gotovo sve dame bile oduševljenje prisustvom engleske fudbalske zvijezde. 

Navodi se također da je Rooney psovao bend koji je svirao u hotelu. Tražio je da se muzika stiša kako bi je slušao sa telefona, a kada je glava bila preteška zaspao je oko pola pet ujutro za klavirom. 

"Došla je jedna žena i odvela ga u sobu", rekao je tamošnjim novinarima jedan od gostiju na svadbi. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi