Prodaju čak 12 igrača: Nevjerovatna lista fudbalera koji će napustiti Barcelonu
Foto - EPA

Moraju napraviti rasprodaju

Prodaju čak 12 igrača: Nevjerovatna lista fudbalera koji će napustiti Barcelonu

M. Šljivak

Ekipa Barcelone odlučila je ovog ljeta napraviti pravu rasprodaju.

Čak 12 fudbalera stavljeno je na transfer listu i njihovom prodajom će se pokušati rasteretiti klupski budžet, koji je opterećen visokim platama.

Klub je prinuđen da proda brojna poznata imena, a španski mediji su objavili imena fudbalera koji su na transfer listi.

To su: Neto, Nelson Semedo, Samuel Umtiti, Junior Firpo, Ivan Rakitic, Arturo Vidal, Ousmane Dembele, Martin Braithwaite, Carles Alena, Rafinha Alcantara, Jean-Clair Todibo i Philippe Coutinho.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pojedine će pokušati da zamijene, kao što su to napravili u slučaju Arthura Mela kojeg su mijenjali za Miralema Pjanića, no većinu će pokušati da prodaju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BobPaisley
...propali ko m*do kroz pidzamu,nemaju para,duzni Bogu i narodu...isto je i sa Real Madridom,samo je pitanje kada ce ovi klubovi bankrotirati,drzi ih jedino to sto im Spanija otpisuje dugove...dobro je rekao Uli Hoeness,Njemacka vadi Spaniju iz g*vana i daje im kredite i pozajmice,a oni otpisuju milione eura dugova Realu i Barceloni...i onda se ljudi pitaju kako kupuju najbolje igrace.
2 7
Mehaga
Pardon,citav tim..32,33+,hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi