7

Komentari (7)

Mehaga
Pardon,citav tim..32,33+,hahaha
m1987
Rakitic, Vidal, Neto su jedini 30+... Većina igrača koje su doveli nisu ispunili očekivanja, a ne prodaju ih zbog starosti.
Mehaga
Citav klub barcelone za penzije 32+.hahaha
BobPaisley
...propali ko m*do kroz pidzamu,nemaju para,duzni Bogu i narodu...isto je i sa Real Madridom,samo je pitanje kada ce ovi klubovi bankrotirati,drzi ih jedino to sto im Spanija otpisuje dugove...dobro je rekao Uli Hoeness,Njemacka vadi Spaniju iz g*vana i daje im kredite i pozajmice,a oni otpisuju milione eura dugova Realu i Barceloni...i onda se ljudi pitaju kako kupuju najbolje igrace.
ubnt
Je li to onaj Uli Henes , sto je ležao u zatvoru zbog utaje poreza ? Ne blamiraj se ! Real i Barca su najveći fudbalski bendovi na svijetu ! Tvoje sekiracija za njima prelazi u ludilo ! Interesantno zbog čega ! Jer , glupane , ako navijas za drugi klub , ne daje ti za pravo da Jedeš ghovna o nečemu sto te se ne tiče ! Niti ista znaš o tome !
Mehaga
Zato im smeta Real...redovna musterija im je bajern
BobPaisley
@ubnt ...mozda ja ne znam,ali zna Uli Hoeness,to je on javno rekao,ne vjerujem da je to izmislio,tako da...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.