Prodl: Čisto igranje rukom kod gola BiH

Defanzivac Austrije tvrdi

Prodl: Čisto igranje rukom kod gola BiH

M. Šljivak, foto: T. Hebib

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u Zenici pobijedila Austriju sa 1:0 u drugom kolu Lige nacija.

Bh. tim je posebno u defanzivi odigrao jako dobar meč, a na kraju smo uspjeli stići do pobjede zahvaljujući pogotku Edina Džeke.

Međutim, Austrijanci tvrde da su trebali osvojiti barem jedan bod. Sebastian Prodl je jedan od onih koji smatraju da je utakmica trebala završiti 0:0.

"Nismo uradili mnogo od onog što smo namjeravali. Promašili smo čiste šanse za postignemo gol, ali i oni su. Kasnije su gol postigli nakon što je njihov igrač igrao rukom. Ovaj meč je trebao završiti 0:0 i nismo ga trebali izgubiti", rekao je Prodl.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

BiH je nakon dva kola prva u grupi sa šest bodova, Austrija i Sjeverna Irska su još bez bodova.

Top Komentari

Griezmann
Ni Džeko nije bio u offside-u protiv Nigerije, pa ko te pita..
103 3
Ibro
Tako i hrvate se zale da su primili 5 neregularnih samo je jedan bio ispravan
31 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi