Prolazi kroz pakao: Johnson ima posao u zatvoru

Zarađuje 11 funti sedmično

Prolazi kroz pakao: Johnson ima posao u zatvoru

Adam Johnson prošle sedmice je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od šest godina. 

Ovaj nekadašnji reprezentativac Engleske (28) po drugoj tački optužnice je proglašen krivim za seksualni odnos sa maloljetnom osobom (15), a da se Johnsonu život pretvorio u pravi pakao potvrđuju i pisanja tamošnje štampe. 

Daily Star izvještava da je Johnson smješten u dio zatvora u kojem leže seksualni osuđenici i u narednom periodu će raditi kao zatvorski čistač za samo 11 funti sedmično. Velika je to promjena uzevši u obzir da je donedavno u Sunderlandu zarađivao oko 76 hiljada eura sedmično. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zatvornik pod imenom Charles je izjavio da je nedavno vidio da je Johnson pod tušem seksualno zlostavljan od pojedinih zatvorenika, a također pojavile su se glasine da mu se smiješe i "napalm napadi". To su napadi u kojima zatvorenici pomiješaju šećer i kipuću vodu koju onda prskaju drugim zatvorenicima u lice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi