Promo nadigrao Čelik u prijateljskom susretu

Duel dva člana A-1 lige naše zemlje

Promo nadigrao Čelik u prijateljskom susretu

S. Mlaćo

Sinoć su u novoizgrađenoj sportskoj dvorani u Donjem Vakufu u prijateljskog susretu snage odmjerili košarkaši Proma i Čelika iz Zenice, a domaći su slavili sa 67:56.

Prva dionica susreta pripala je košarkašima Proma rezultatom 15:9, a na poluvrijeme se otišlo pri rezultatu 39:39. U posljednje dvije četvrtine zanimljiv meč u kojem su više pokazali domaći te zasluženo slavili.  

Donjevakufljani u drugi dio sezone A-1 lige ulaze veoma pojačani, a to su pokazali već u susretu protiv Zeničana , također članovima istog ranga takmičenja.

Viđena je poprilično kvalitetna utakmica, a kod od Proma su se istakli Ranko Križanović i Arian Radan, dok je kod Zeničana Harun Smajlagić bio najefikasniji sa 19 poena. 

KK Promo Donji Vakuf  - OKK Čelik Zenica 67:56 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi