Zmajevi se okupljaju na Ilidži, počinju pripreme za Crnu Goru i Južnu Koreju

U susret prijateljskim utakmicama

Zmajevi se okupljaju na Ilidži, počinju pripreme za Crnu Goru i Južnu Koreju

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će krajem maja odigrati dvije prijateljske utakmice protiv Crne Gore i Južne Koreje.

Okupljanje reprezentativaca BiH zakazano je za srijedu, 23. maj u 13 sati u Hotelu Austrija na Ilidži, a odmah nakon toga će biti upriličene izjave za medije gdje će se javnosti obratiti Robert Prosinečki.

Fudbaleri će istog dana u 19:30 prisustvovati Manifestaciji proglašenja najboljih igrača BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, dok će u srijedu igrati trening utakmicu protiv FK Famos.

Zmajevi će odraditi nekoliko treninga u Sarajevu a onda se sele u Zenicu, gdje će nastaviti sa pripremama za predstojeće dvije utakmice. Službena press konferencija bit će održana u nedjelju (27. maj) od 16:30 na stadionu Bilino polje, a potom od 17:00 i službeni trening (otvoren za medije prvih 15 minuta).

Utakmica BiH i Crne Gore igra se u ponedjeljak, 28. maja na Bilinom polju s početkom u 18 sati, a dan nakon utakmice fudbaleri putuju za Južnu Koreju gdje će u petak, 1. juna igrati protiv te selekcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi