15

Komentari (15)

Svabo
Molim redakciju da prestanete pisat o ovom liku. Ne budite mahala. Posvetite se budućnosti. Perspektivnim igračima, potencijalnim reprezentativcima koji zaslužuju da se piše o njima. Šta je sa onim Nihadom Mujakićem? Jel bi on mogao bit adekvatna odn. možda čak i bolja zamijena?
Zmajbosnjacki9295
Taj vlah grcke vjere tkz broj 6, osim sto je jebavao karaleusu (1023 osoba u redu) jedan jako prosjecan igrac a bgm i vrlo vrlo klup
Šulc
Bravo Prosinecki pravi potez si napravio.Nacionalisti nam netrebaju j..o sve s..je.
Romario 77
StoneIsland
Nema ga više u reprezentaciji, treba jednostavno zaboraviti da postoji. Nebitan lik.
casimiro
Vranjes definitivno nije dobar u glavu!Ne zna da se nosi sa novcima koje je zaradio.Nebitan lik....Cemu prepucavanja i prepirke?
Benjamingst
Budaletina obicna. Sad niti igra niti ce igrati ode karijera u 3 lipe...
Analiticar
Sta vam nije jasno? Pa ovi bi mrtvu mater postavili samo za klik.
jassony
zar je bitno sta smetljar cetnicki postavlja i gdje
BN78
Jebo ti cetnik mater,islamski teroristo,cuj cetnik,a to sto pripadas islamskom sljamu nikom nista.
Lona
Kao što svaki Musliman nije Vehabija, tako ni svaki Srbin nije Četnik a tako ni svaki Hrvat nije Ustaša. Ali mi normalni moramo odbaciti ove nenormalne da bismo mogli imati normalan život.
Benjamingst
BN sta ima veze Islam sa Cetnikom?
Benjamingst
Lone sta je Vehabija? Objasni fino. Prvo ustase su bili fasisti ubijali its Drgo Cetnici su isto fasisti.. Trece gdje su te tkz Vehabije u 1 ili 2 svijeskom ratu? Pises gluposti.
Svojprisebi
svaka ti stoji Lona. treba vise normalnih kojima je covjek covjek a necovjek necovjek bez obzira kojoj vjeri pripadali. govno je govno nije vazno koje boje :)
meho
Meni je jasno da je ovaj lik bolestan al mi nije jasno zasto su bolesni novinari koji ga uopste spominju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.