14

Komentari (14)

andi
Ma jbg ako ove konobare i kuhare nemożeš razvaliti onda Robi bježi sam
Rus
Miroslav Stevanovic najbolji u klubu, igra u zivotnoj formi Al ko mu je kriv sto ne igra u hrvackoj ili drugoj turskoj.
Rus
Selektori na ovom portalu kao I prosinecki vrednuju igrace po tome gdje igraju a ne kako igraju. Odes vani pa makar u drugu ligu za smjesne pare I u repki si.
Mirsad86
Hlupa pare pozivima ljudima koji prvi put igraju za rep diže im cijenu da su članovi reprezentacije. Treba biti realan nam treba igrač tipa Hajrovica koji ide naprijed a Pjanić nije taj tip covjek ima 100tacnih dodavanja na 15m maksimum pa ro moze svako nikad da pod vuče loptu naprijed a to nam treba. Kako ne shvati i sam da treba nam takav igrač pa dinamo klub je koji je bolji od 80posto klubova drugih naših reprezentativaca ali sta ćemo nećemo ici ni na ovo prvenstvo to je to možemo mi pobijedit ove dvije ali to je nas vrh nema dalje.
Benjamingst
Koga da pozove? Da igraju I ligama petice? Nemamo igraca I toje to. I sa ovim igracima se moze na EURO kad moze Island, Wels, S Irska, Madzaraka itd moze i BiH.
sloboda1919tz
od govana hoces pitu da napravis ne moze to takozuti
Mica
hoce hoce daigra ali retard sere sa pola tima izbacit pozvnog da nezove Hajrovica,vrancica i kodru iz Atletik bilbo zakon za klubove 1-2 turske lige i azije i koreja pa dole vise ko igra od ovih pozvanih u prvih 11 nek nabroji 3-4 svega.
Keydura69
I opet smo na istom, ništa nebi jači bili, eventualno bi Hajrović dobrodošao, kakav Kodro, lik je nebitan u Athletic-u. Vrančić manje više. Nemamo kvalitetnih igrača i to je to.
Mica
Lik je igracina atletik gazi barsu a on zove giace iz 2 turske lige sve zamjene iz koreje i azije,modavije,belgije cimerot nezna hodat.
tuzlaak
Atletik Bilbo Bagins
dragonBH
ne znam koji se klunac sekiramo, pa bolje bi sastavili repku od igraca iz nase lige a ima majstora u svakoj ekipi.
konjnakvadrat
duduk
S ovim što zoveš, smiješi nam se kiks...
zire10
kolasinac i onako nece da igra za reprezentaciju dzaba bi ga pozvao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.