Bi li Prosinečki preuzeo Hrvatsku? Odgovorio je "kao iz topa"

Bivši selektor BiH

Bi li Prosinečki preuzeo Hrvatsku? Odgovorio je "kao iz topa"

Admin Čaušević

Robert Prosinečki je trenutno bez angažmana te Evropsko prvenstvo komentariše kao gost u studiju HRT-a. 

Hrvatska nakon dva uvodna kola ima samo bod, Vatreni djeluju poprilično skromno na terenu i već neko vrijeme se špekuliše o otkazu Zlatku Daliću.

Jedan od gledatelja je popularnog Žutog odgovorio da li bi preuzeo reprezentaciju Hrvatske, a nekadašnji selektor BiH nije previše razmišljao.

"Znam samo sigurno da nam je najvažnije da smo svi uz Hrvatsku, da u utorak prođemo dalje. Što će biti u budućnosti to se nikad ne zna. Bih li prihvatio? A tko ne bi prihvatio nogometni savez i Hrvatsku", kazao je Prosinečki.

Proslavljeni fudbaler je govorio i o najvećem hendikepu Vatrenih. To je neigranje Ivana Rakitića kojeg su se Hrvati kako kaže prerano odrekli.

"Već smo pričali da smo ga prerano pustili. Ja sam prvi put i rekao, da smo ga nekako prebrzo odbacili. Rekao je 'ne' i mi smo rekli 'Ajde dobro, odlazi.' Nije da molim i da trebamo moliti tko hoće igrati za Hrvatsku, ali mislim da bi nam sigurno dobro došao", kazao je Prosinečki.

Oglasi

Prosinečki je osim Bosne i Hercegovine gdje je bio poprilično neuspješan, vodio i Azerbejdžan s kojim je s druge strane imao vrlo dobre rezultate obzirom na kvalitet te selekcije.

Inače, za Hrvatsku je sinoć stigla dobra vijest iz Seville gdje su Španija i Poljska odigrali 1:1, pa u nekim kombinacijama Vatreni mogu dalje i s bodom protiv Škotske.

Međutim šanse da se to desi se i ne čine izgledim jer bi Slovačka morala pobijediti Španiju, Švedska mora dobiti Poljsku, dok Švicarska i Turska moraju odigrati neriješeno.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Podsjećanja radi, Hrvatska igra protiv Škotske i to na Hampden parku gdje do sada nikada nije slavila. S pobjedom bi se sigurno našli među četiri najbolje trećeplasirane selekcije.

Hrvati su u prva dva kola izgubili od Engleske s 1:0, dok su protiv Češke nekako stigli do boda. Poslije očajnog prvog dijela, probudili su se u nastavku i odigrali 1:1. 

Top Komentari

ako1986
Ma nije on nas dokrajcio nas je problem sto samo imamo Pjanica i Dzeku i sto se sve vrti oko njih a ostatk ekipe nije dovoljan kvalitetom...nazalost...Nasi su ciljevi preveliki u odnosu na realne mogucnosti...
4 1
Zeleni_zub
Taman da i Hrvatska preskoci koji Euro
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi