12

Komentari (12)

gumenakita
Najdraze mi je da Prosineckog ne interesuju te neke struje u nasem savezu i covjek radi kako hoce i ima slobodu izbora sto se pokazalo kao dobro
Emir
Ja ne kontam ovu ligu nacija ako budemo prvi u grupi jeli znaci da idemo na EP? Cak ako i izgubimo od Austrije prvi smo u grupi zar ne? Zasto kazu da ne smijemo izgubiti?
gumenakita
ako smo prvi idemo u baraz i tu se mozemo direktno kvalificirati,bez onih grupnih faza
DeroVolk
Ljudi, jos nismo matematički prvi. Strpimo se.
dadopd
DOBAR JE ROBI.
merim
Ma ciljano ispast u zadnju ligu i pomest je pa direktno na velka takmicenja. Zamisli ti da smo u ligi sa san marimo, luxemburgom i lihterstajnom pa sve po 5+, pa polufinale play-off-a sa andorom, finale sa estonijom nekom pa direkt na svetsko il evropsko. Kontam bolje ispadat prema najnizoj lizi nego ulazit u A ligu. Ako sam dobro skonto ova pravila..
Bulwyf
Saimai1316
Kakav sad final four lige B,zar prvoplasirani iz lige B ne ide direkt u ligu A ili sam ja to pogresno shvatio
scha
Ide prvoplasirani u ligu A, a final four je za odlazak na Euro.
Saimai1316
Aha tako pa super imamo sanse i na taj nacin.hvala
Mu'min Juventino FKS
Taj final four ce se igrat samo ubslucaju da se kroz kvalifikacuje ne plasiramo!!!
velez mo
PUNA PODRZKA PROSINECKOM,COVJEK KVALITETNO RADI SVOJ POSAO.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.