Prosinečki: Imam informaciju da bi Miralem Pjanić mogao igrati protiv Italije!

Konačna odluka u srijedu

Prosinečki: Imam informaciju da bi Miralem Pjanić mogao igrati protiv Italije!

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u junu igra dvije utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranici Roberta Prosinečkog će prvo 8. juna u gostima igrati protiv selekcije Finske, a tri dana kasnije Zmajeve očekuje utakmica u Torinu protiv reprezentacije Italije.

Naš tim je znatno oslabljen za ove mečeve nakon što je zbog direktnog crvenog kartona protiv Grčke dvije utakmice suspenzije dobio Miralem Pjanić.

Međutim, na današnjoj press konferenciji na kojoj je objavljen spisak Prosinečki je poručio da još uvijek ima šanse da se Pjanić nađe u konkurenciji za utakmicu protiv Italije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Postoji šansa da Pjanić dobije samo jednu utakmicu suspenzije i da igra protiv Italije. Poslali smo žalbu na odluku za dva meča suspenzije i u srijedu ćemo znati konačnu odluku. Imam informacije da postoje dobre šanse da se suspenzija smanji na jedan meč i ako bude tako onda će se i Pjanić naći na spisku", rekao je Prosinečki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi