Prosinečki je pojedince obradovao pozivom: "Ponosan i spreman za svoju BiH"

Darko Todorović sretan zbog poziva

Prosinečki je pojedince obradovao pozivom: "Ponosan i spreman za svoju BiH"

E. Škorić

Darko Todorović, nogometaš Salzburga, dobio je poziv za naredne mečeve reprezentacije BiH.

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine krajem narednog mjeseca počet će akciju zvanu EURO 2020.

Zmajevi će 23. i 26. marta igrati prva dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv Armenije i Grčke, a pripreme za ove utakmice već odavno su počele.

Selektor Robert Prosinečki će spisak objaviti 11. marta u 11 sati u prostorijama Saveza, ali neki igrači već su se pohvalili da su pozvani u A selekciju.

Tako je Salzburgov Darko Todorović putem društvenih mreža izrazio veliko zadovljstvo što će se ponovo naći među Zmajevima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ponosan i spreman za svoju BiH", napisao je Todorović, koji je do sada šest puta nastupao za bh. reprezentaciju.

Top Komentari

niko nikovic
Baš me zanima hoces li pozvati Samira Memiševića, koji igra u kontinuitetu dobro za Groningen, a često je i u timu kola.Cesto govoris da neces zvati one "koji odigraju dobro dvije utakmice i novinari ih namecu".To ti za Memisevica ne vazi, momak briljira vec dugo dugo vremena.
5 1
disident7
Dobar igrac, bravo Todorovic !!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi