Prosinečki još jednom pokazao koliko mu znači bivši klub

Posjetio omladince Zvezde

Prosinečki još jednom pokazao koliko mu znači bivši klub

E. Škorić

Selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki koristi svaku priliku da posjeti Crvenu zvezdu.

Nedavno je bio u posjeti prvom timu beogradskog kluba, a sada je odlučio da posjeti omladince Zvezde, koji se pripremaju u Sloveniji u Termama Čatež.

Prosinečki je još jednom pokazao da Zvezda zauzima posebno mjesto u njegovom srcu, što i ne čudi kada se zna koliko je bivši hrvatski reprezentativac proveo vremena u tom klubu i šta je sve napravio.

Naš selektor kad god ima priliku posjeti Zvezdu, pa makar i ako se radi samo o djeci koja tek trebaju da postanu prvotimci slavnog srbijanskog tima i nekadašnjeg prvaka Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi