Transparent Delija: Citat iz kultnog filma, Rakitić, Hrvatska...

Poruka navijača Zvezde

Transparent Delija: Citat iz kultnog filma, Rakitić, Hrvatska...

E. Škorić

Navijači Crvene zvezde Delije istakli su zanimljiv transparent tokom meča prvog kola Superlige protiv Dinama iz Vranja.

Zvezda otvara novu sezonu domaćim susretom protiv novajlije Dinama, a u trenucima objave ovog teksta ima sigurnih 3:0 na Marakani. I dok se ništa zanimljivo nije dešavalo na terenu, na tribinama su popularne Delije ostavile poruku za hrvatske navijače(?).

"Pa mu ti opet pričuvaj kuću... znaš...", ispisano je na transparentnu najvatrenijih navijača Zvezde, a to je citat iz filma "Lepa sela lepo gore", te se može okarakterisati na više načina.

U kadru se također vidjela slika hrvatskog veznjaka Ivana Rakitića, koji je na njoj zagrljen sa ozloglašenim pjevačem Markom Perkovićem Tompsonom, a selektor Srbije Mladen Krstajić osuđen je od strane javnosti zbog 'lajkovanja' navedene slike. Kome su i šta konkretno Delije poručile, teško je reći.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Budući da je sezona tek počela, po svemu sudeći nas čeka dosta "zanimljivih" slika na tribinama regionalnih stadiona. Nažalost, onih ne baš lijepih.

Top Komentari

dadoredsi
DELIJE SU FASISTITICKA GOVNA.
26 4
Benjamingst
Ludi Balkan nikad mira tu nema.
21 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi