Prosinečki: Nakon 0:3 nemam šta reći...

Selektor nakon Italije

Prosinečki: Nakon 0:3 nemam šta reći...

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je večeras u Zenici od Italije rezultatom 0:3.

Azzurri su lagano slavili protiv Zmajeva, a selektor Robert Prosinečki je dao svoj komentar utakmice.

"Nakon 0:3 nemam šta reći. Italija je bila bolja i pobijedili su zasluženo. Imali smo te dvije prilike, možda se moglo nešto napraviti da smo zabili gol. Nismo odigrali utakmicu kakvu ja mislim da BiH može odigrati", rekao je Prosinečki za Novu TV i nastavio je:

"Nije ni bitno da li smo treći ili peti. Nešto mora da se promijeni, vidjet ćemo šta će desiti do marta i s kim ćemo igrati u Ligi nacija. Nismo imali ni sreće u pojedinim utakmicama, nije bila prava BiH večeras. Da se igra samo prvo poluvrijeme bili bismo u samom vrhu. Mi moramo optimistično gledati dalje.".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kvalifikacije se završavaju utakmicom protiv Lihtenštajna.

"Stavit ćemo vjerovatno igrače koji su igrali malo ili nikako u prethodnim utakmicama", poručio je selektor.

Top Komentari

adaStolac
Samo reci da se povlacis nakon lihtestajna
12 2
Benjamingst
Pakuj kofere I idi vise unisti ti sve covjece. Pozivas igrace koje ti I tvoji jarani pokusavate prodati... idi I nevracaj se vise molim te!
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi