Prosinečki ne zna koji je razlog užasnog izdanja u Grčkoj

"Kvalifikacije su gotove"

Prosinečki ne zna koji je razlog užasnog izdanja u Grčkoj

E. Škorić

Selektor Robert Prosinečki nema pojma kako smo tako loše večeras odigrali meč u Atini.

Prosinečki je vidno nezadovljan, kaže da ni sam ne zna šta se desilo da tako loše odigramo meč nakon onakve partije protiv Finske u Zenici.

"Grci su bili bolji. Koliko god bilo teško, moram da čestitam Grcima. Nismo bili na onom nivou i ne znam koji je razlog. Nakon onakve utakmice, odigramo jednu ovakvu... Ljudi su bili puno bolji od nas i zasluženo su pobijedili. Ostaje nam dalje da radimo, ali čudno je da ne možemo dvije utakmice ponoviti u visokom ritmu. Zasluženo su nas pobijedili", rekao je Prosinečki, dodavši:

"Ima još dosta utakmica do Lige nacija, da vidimo i ko nam je protivnik itd... No nismo bili na nivou na kojem smo bili protiv Finske. Bili smo loši u pasu. Nemam pojma šta se desilo. Puno smo razmišljali i razgovarali, ali prejednostavno smo im davali lopte, nismo bili blizu igračima, nismo bili onakvi kakvi smo trebali biti. Izgubili smo utakmicu i kvalifikacije su gotove", poručio je.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

BiH do kraja kvalifikacija igra protiv Italije i Lihtenštajna, no već sada je sve gotovo...

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Samo domacu utakmicu protiv Finske smo odigrali MUSKI i kako treba, sve ostalo je bilo TUGA, CEMER i JAD..plakat cemo za SAFETOM SUSICEM..
21 4
Haroni
Daj ostavku Žuti
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi