Bivši selektor reprezentacije BiH

Prosinečki nema dilemu ko je najbolji u historiji

6

Komentari (6)

Bulle
Kakve veze ima dres?? Mozda je brend u svijetu mode zato sto ima svoju marku odjece u fudbalu nije nikakav brend jer je bio kosarkas a ne fudbaler. David Beckham brend u svijetu zbog biznisa i u fudbalu zbog fudbala a ne u kosarci.
Bulle
Jordan ti brend u svijetu fudbala???
Twista
Pogledaj koje dresove nosi PSG!!
Twista
Prosinecki, porediti Ronalda i Messia je moguce. Ali Jordana koji je brend u svijetu i fudbala i kosarke, nije bas pametno. Pvo pokazuje da samo povrsno poznajes kosarku i sport. Jordan, 7 dokumetaraca, jedini sportista koji ima bogatsvo vece od Milijardu, uz to liniju odjece koju svako nosi, ali nema nikoga da nema nesto Jordan opreme. Puno mora Messi da napravi da bi se poredio sa njim!
Invisible80
Ja kako sam tebe skont'o najbolji sportista je Tiger Woods, najviše je zaradio, gurkajući lopticu u rupu u zemlji???
Twista
Regarded by most as the NBA's greatest all-time player, Michael Jordan won six titles with the Chicago Bulls. His total playing salary during his career totaled $90 million, but he has earned another $1.7 billion (pre-tax) from corporate partners. Jordan bought a majority stake in the Charlotte Hornets in 2010 for a grossed-up value of $175 million. Jordan agreed to sell a minority stake in the Hornets in September in a deal that valued the team at $1.5 billion. In addition to Nike, Jordan still has sponsorship deals with Hanes, Gatorade and Upper Deck 16 years after hanging up his hightops.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.