18

Komentari (18)

zigzag
Ne pozivanjem Hajrovica cini uslugu Dinamu! Barem kratkorocno dok ne prezimi u Europi. Manja sansa da se nesto dogodi i da dodje potrosen u Dinamo. Hvala Robi!
Saad
Kolasincu treba kontinuitet a Kodri netreba puuu bagro....Hajrovic ubija sve redom a Saric u pizdi materinoj igra....Nac mjesta za mladje golmane Piric ima mjesta tu.....
DamirT
Sta radi Kodro na spisku?Nije ni u 18 igraca Kopenhagena
K79
Zakaric ? zbog čega !?
king11
ko mu je ovaj deni milošević gdje njega iskopa
starmac
Hajrovica je trebao zvat,Prevljak je povrijeden-ligamenti stradali,Gojak je jos u mladoj repki i tamo je potreban,Kodro van forme i nije nesto pokazo a Koljic treba jos da se dokazuje.
Edin Merlin
Nije zvao Hajrovica i Koljica BRUKAAAA !!!!!!
karlhajncbrazzzo
Žuti može da zove koga hoće, rezultati govore umjesto njega. Samo naprijed Robi, i da smo uvijek prvi na tabeli!
Prle
Apsolutno nikakve logike da Kodro bude pozvan, a upisuje 0 ili 5 minuta po utakmici za Kopenhagen. Pa i trener mu izjavio da nema nikakvih planova s njim.
Babo
Koljić i Prevljak umijesto Bajića i Kodre,i Gojaku da se mijesto izmisli obavezno...
franjo25z
Ne livo ni jednog al se,slazem sa,tobom za ovu dvojicu
DeroVolk
rajvosa46
Ne znam jel se Prevljak oporavio od povrede
redbull
Kodro nije zasluzio da ga se zove, Hajrovica je trebao umjesto njega.
Turkovic083
Cuj Kodro pa gdje je Koljic
Naser
Babo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.