Prosinečki: Odlično se osjećam, operacija nakon Grčke

Selektor BiH se oglasio

Prosinečki: Odlično se osjećam, operacija nakon Grčke

Selektor nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki uskoro će morati ponovo pod nož.

Veliki Žuti se od kraja prošle godine muči s divertikulumom tankog crijeva, zbog čega je u Sarajevu bio i podvrgnut hirurškom zahvatu, a zbog manjih komplikacija uslijedio je i drugi, nakon čega je Prosinečki zadržan jedno vrijeme na intenzivnoj njezi.

Danas se Prosinečki osjeća vrlo dobro, odmorio se i oporavio se od operativnih zahvata, ali ostalo je da odradi još jedan, rutinski, koji bi prema prognozama trajao maksimalno 60 minuta. No, tek nakon utakmice sa Grčkom koja se igra 26. marta.

"Osjećam se odlično, odmorio sam se i oporavio. Planirao sam ovih dana da dođem u Sarajevo, međutim znam da su predsjednik Begić i generalni Džemidžić na putu, pa sam dolazak malo prolongirao. Namjeravam i da posjetim doktora Šabanovića jer je ostalo da uradim još jedan, više korektivni zahvat, ali razmišljam da to bude tek nakon utakmice sa Grčkom", izjavio je Prosinečki, prenosi zvanična stranica N/FSBiH. 

Pod vodstvom Prosinečkog, vrijedi istaknuti, reprezentacija BiH još nije ostvarila niti jedan poraz u službenoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi