Prosinečki ostaje trener Crvene zvezde

Prosinečki ostaje trener Crvene zvezde

Edmir Škorić

Glavni tajnik srpskog nogometnog prvoligaša Crvene zvezde Đorđe Stefanović demantirao je pisanje medija da će hrvatski stručnjak Robert Prosinečki napustiti beogradski klub i preuzeti španjolski Villarreal.

"Iza nas je relativno uspješna sezona. Osvojili smo Kup, a istovremeno smo selektirali odličnu momčad. Prosinečki je tvorac ove momčadi i on je dio ovog kluba. Siguran sam kako će i dalje na klupi Crvene zvezde osvajati trofeje," kazao je Stefanović na klupskoj internetskoj stranici.

 
Pojedini srpski mediji su objavili kako se predsjednik kluba Vladan Lukić sukobio s Prosinečkim jer je bivši član 'Vatrenih' stao na stranu igrača koji su štrajkali zbog neisplaćenih plaća.

 
"Takve vijesti nemaju veze s istinom. Prosinečki i Lukić su dugogodišnji prijatelji koji su cijelo vrijeme od Barija do danas u sjajnim odnosima. Radi se dakle o potpuno neosnovanim glasinama", istakao je Stefanović.

   

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Prosinečki nakon utakmice posljednjeg kola protiv Vojvodine nije želio komentirati stanje u klubu, niti pojašnjavati odlazi li u Španjolsku ili ostaje u Beogradu.

 
"Ne želim o tome govoriti. Kada počnu pripreme za novu sezonu vidjet ćemo tko ostaje u klubu, a tko eventualno odlazi, ali i sve ostalo," precizirao je šef stručnog stožera beogradskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.