Prosinečki ostao selektor, Misimović poručio: Cirkus!

Bez promjena na klupi Zmajeva

Prosinečki ostao selektor, Misimović poručio: Cirkus!

E. Škorić

Izvršni odbor NFSBiH danas je održao hitan satanak, a nakon istog je saopšteno da Robert Prosinečki ostaje selektor.

Prosinečki je nakon poraza od Armenije u nedjelju odlučio da napusti klupu bh. reprezentacije, no samo dva dana kasnije je promijenio odluku.

"Ja sam na kraju zbog svih ljudi i podrške odlučio da promijenim mišljenje koje je vrlo teško. Nije bilo lako, jer kad nešto odlučim, pokušavam da budem s nekim stavom. Nekad se to mijenja, a evo sada sam odlučio da promijenim. Bilo bi najlakše pobjeći i reći da je gotovo. Odlučio sam ipak ostati do kraja i nadam se da se ovo može promijeniti", kazao je Prosinečki danas novinarima u Sarajevu.

No, ta odluka ne dopada se svima, pa očito ne i proslavljenom bh. reprezentativcu Zvjezdanu Misimoviću, koji je kratko i jasno poručio šta misli o svemu - cirkus!

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

BiH u oktobru igra naredne mečeve u kvalifikacijama za EP, no nakon poraza od Armenije šanse su svedene na minimum, mada ostaje baraž u Ligi nacija kao 'druga šansa'.

Promo

Top Komentari

burek_sa_mesom
Ti si cirkus Misimoviću, pseto jedno!!!
6 53
Samoiskreno
E moj Misimovicu izgleda i ti hoces petljati po savezu
5 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi