Zmajevi se vraćaju u našu zemlju, da li je Robi promijenio odluku?

Prosinečki: Pričat ćemo kada dođem u Sarajevo...

46

Komentari (46)

Zaštita Identiteta
Kakvi ste vi licemjeri... Tri godine odzcanjalo "zovite Prcića", zovnu ga, lik se nije sastavio s loptom. Kaže "zovi Begu", Bega branio u levatskoj ekipi jednu godine, ostale 3 godine oko toga presjedio na klupi, i sad došao u ekipu u kojoj je Šeha bio najbolji golman Evropske lige. Hajrović nije odigrao ima 5 mjeseci, Sarić dok je igrao u repki trčao je ko konj, šta je on s klupe kriv što ovi levati ne trče?!? Kaže Jajala zovi, kakav nesrećo Jajalo došao protiv Kipra i Belgije, više pasova njima dao nego našima... Tjeraj Šehu, željino dijete Tjeraj Višću, 'ta će on, da šta valja ne bi bio (najbolji igrač) u Turskoj Tjerajte se vi odakle ste došli
azu
Ende, ma šta nemamo boljih od Sarića. Čovjek ne zove igrače iz lige šampiona i petoricu iz lige petice i što je još gore pretežno su svi na Sarićevom mjestu: Prcić, Jajalo, Hajrović, Vrančić. A za reprezentaciju je bolje da se ovaj ne vrati, jer da se vrati tek tad bi dokazao kakav je kao čovjek. S novim selektorom bi sigurno reprezentacija bila bolje motivisana, pa da se pokuša preko te Lige nacija plasira na Euro.
Panjevi7
Ljudi nerazumiju da svaki novinar ima svog favorita,kako trenera tako i igrača,i mora pisati kako mu se kaze ako hoće da dobije honorar! Smirite zivce!
SeoRusilac
Bolje mu je sto je otisao
MSOZ101
Nista ne mijenjaj
Eno30
Ja mislim da bi nama Barbarez dobro doso jer ga svak voli davo je sve od sebe za repku samo sto barabareza zeza kocka ako se moze izleciti od toga idealno rješenje
Bosnian King1
Jeli Kapiten Barbarez do sada ikoga trenirao. Ljudina, patriota, igracina, lav, sve najbolje sto postoji za njega kao osobu. Pazi ovo, trenersko iskustvo 0,0%. Ja mislim da bi bio prvi u istoriji da se uci u A reprezentaciji.
Eno30
Pa koga je Zlatko Dalac treniro nekog poznatog nikad niko nije cuo za njega pa sta je napravio sa Hrvatskom
zaboti janos
Od vanago se pita ne pravi.
burek_sa_mesom
OGNJEN VRANJEŠ !!!!
Haroni
Iskustvo (ne)iskustvo, jedino bi Sergej mogao napraviti red i mir u i oko ove reprezentacije. Begića isto pod hitno smjeniti.
SeoRusilac
teddy sheringham
Jel ti uopšte znaš gdje je Sergej sada i čime se bavi? Raspitaj se malo prije nego pišeš gluposti.
Haroni
Hajde Teddy neseri. Baka je kockao vazdan dok je vodio repku, i bolje je vodio od 80% selektora do danas. Barbarez bi nas zato i zatvorenim očima odveo na Euro kroz Ligu Nacija. Lik s karakterom kojeg niko nikad nije uspio ucijenit ili podplatit
MirzaBarucic
Izbaci ****nog Zukanovica, Todorovica, Sarica ... Pjanica na klupu, umjesto njega zovni Vrancica, da vidis kako ce momak ginuti na terenu. Viscu nogiraj a umjesto njega zovni mladog Catica iz PSV-a. Dosta vise balerina, mamu im ****m. Juce su jedino Dzeko i Gojak odigrali na nivou. SRAMOTA!
MirzaBarucic
Usput, zovni Krpica, Ahmetovica, Hebibovica, da vidis kako ce momci izgarati na terenu.
franjo25z
De vidi sa ti budes selektor....pusite ***** svi vi......to je nasa realnost....losiiiiiiiii smo .....uvjek je tako bilo one godine se posloziki rezultati....i otisli na svjesko
franjo25z
Sve pitare i zeljine zovi napravite aebi repku u usta vas ****m....i morza osima zovite
teddy sheringham
Ako ti je Džeko na nivou...
Samoiskreno
ODSTAVITE COVJEKA NEKA ZAVRSI KVALIFIKACIJE! HAJROVICA I BEGOVICA MORA ZVATI I IZVINITI SE I TO MU POSTAVITI KAO USLOV! NEMA VISE MANADZERSKIH IGRACA LONCARA I SARICA I SLICNIH. IMAMO SANSE !
Ama dosta sa tim Begovicem vise, taj covjek nije stao na gol vec godinu dana, tu citavu godinu Begovic je bio na klupi za rezerve u engleskom premijersipu, na kraj krajeva nismo izgubili od Armenije zbog Sehica nego zbog Zukanovica iostalih u odbrani, Sehicu se ne moze prigovoriti ni za jednu utakmicu koju je branio do sada, BH reprezentacija nema problema sa gomanom Sehicem, vec sa Zukanovicem i ostalim igracima u odbrani. Najvise me nerviraju ovi nazovi selektori, ne prate nista sta se dogadja u svijetu nogometa u Evropi i ostalom svijetu, onda lupi nesto glupo kao sa izjavom zovi Begovica a covjek nije stao na gol punu godinu dana.
teddy sheringham
Begović je otjeran iz repke pod izgovorom da se ne trudi i da bira tekme. Drugim riječima klan pod palicom visočkog sokola Hasagića ga je i otjerao. Atmosfera u reprezentaciji je loša, zovu se Ivankovićevi ljudi, Lončari i Hadžići, a preskaču Jajalo, Prcić...
Eno30
Slazem se nije samo da nije bio na klupi vec nije bio ni na klupi skrojz izbacit iz tima
Ende
Ne znam koliko si upucen, ali Sarić nije igrao .. a kad je igrao Sarić, puno smo povezaniji bili i puno bolje rezultate ostvarivali. Tuzno je da igrač kalibra Sarića ima mjesta u reprezentaciji, ali mi boljih nemamo, i šteta što Sarić nije igrao, možda ne bismo izgubili.
Junuz
Fala Bogu pa neko razuman ima.... Samo begović ovo begović ono..
Alen23
Da je babi muda ne bi bila baba sad nam saric bitan hahahaha
bk123
Da Dzeko zabi u drugoj min ode utakmica u drugom smjeru i Prosinečki bi opet bio na konju..al nije zabio i Prosinečki nije na konju ..tako je to u životu..
leader_of_wolves
on je konj druze hahaha
bk123
Rezultat je taj koji te pravi konjem ili kraljem..
Mozda bi bila u drugom smjeru, ali Armenci su stvarali prilike za gol kad god su oni htijeli, ne zaboravite da su takodje Armenci imali dobre prilike da nas pobjede kao gosti na grbavici, ali tada mi smo imali srece e pa ne moze nas stalno sreca pratiti.
teddy sheringham
To je tvoja pretpostavka. Na 2:2 na poluvremenu, odličnim i odlučnim stavom u svlačionici, mogli su tekmu odvesti u drugom smjeru. Nisu se s loptom sastavili. Smiješna ekipa.
bk123
Slažem se da sreću treba zaslužiti zalaganjem i odnosom prema dresu a očigledno je nisu zasluzili
karlhajncbrazzzo
A čovjek nije završio ciklus koji je započeo. Ciklus a ne cirkus.
Chupy
Ma nije do trenera nikada bilo. Do onih kretena je u savezu, koji kontroliraju trenere, namecu svoje kojekakve igracice, da se prodaju i da omaste brkove sa 20-30000eura. A isto tako nasi igraci, tako indolentno pristupaju utakmicama, da to nije normalno.
bk123
Može bit i do trenera,najsvjeziji primjer može bit Hrvatska . Dok ih je vodio Čačić bili pre eliminacijom onda pet do 12 promjene trenera,ostalo je povijest. A uz to ne vidim da je bilo igračkih promjena
Chupy
Upravu si drug, al ovi nasi uvijek, al bas uvijek, nebitno ko ih vodi, igraju toplo-hladno. To nije normalno vise. Jednoj Italiji pariraju, egal utakmica, a ovamo se sramote protiv žnj reprezentacija.
bk123
A najlakše je protiv Italije ,Engleske ...i tako tih nazovimo velikih reprezentacija treba igrat protiv Armenije i sličnih jer 3 boda su 3 boda i protiv Armenije i protiv Italije
Adnanos
Predomislio se. Konta samo ako iko kaze hajde ba ostani on odma ko iz topa Ostajem, nagovorili me. Mrs
karlhajncbrazzzo
Mi u ovom trenutku nemamo bolje opcije od Robija. Zato ne seri.
Adnanos
Nemas ti pojma druze o fudbalu. Nekada treba promjena pa bilo kakva da se momci trznu. A treba dati doznanja i drugima koji zele preuzeti selektorsku stolicu da je imperativ pobijedjivat amatere poput Armenije. Tako nemoj lupetat i srat ko maksum po diviziji.
karlhajncbrazzzo
Ne kaže se maksum po diviziji nego Maksim po diviziji. Misli se na mitraljez nazvan po konstruktoru Stivenu Maksimu. Ispaljivao 200 metaka u minuti. Kao ti gluposti. :) Pozdrav.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.