Vranješ o tetovaži granica RS-a: Ne kajem se, to je moj stav i niko mi neće nametati svoje

Priznao da je imao problema s pojedinim bh. igračima

Vranješ o tetovaži granica RS-a: Ne kajem se, to je moj stav i niko mi neće nametati svoje

Endin Čaušević

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ognjen Vranješ, prije nekoliko godina podigao je veliku prašinu u javnosti kada je odlučio da istetovira na ruci granice Republike Srpske. Iako je tada rekao da je to bila glupost očito je da se sada predomislio.

Vranješ se tada našao na velikom udaru javnosti jer je istetovirao granice Republike Srpske, no u svojim izjavama tada je govorio da je to bila glupost. Ipak, u razgovoru za srbijanski Telegraf bh. fudbaler se ponovo dotakao ove teme, te je poručio da se ne kaje zbog tetovaže da ja je to jednostavno njegov stav.

"Ne kajem se! To je moj stav i niko mi neće nametati svoje. Tuđe poštujem, svoje volim", poručio je Vranješ za Telegraf, a onda je otkrio da li je imao problema u bh. reprezentaciji zbog sporne tetovaže.

"Sa nekoliko njih sam imao ozbiljne probleme. Međutim, riješio sam ih na samo svoj, dobro poznati način. Sada je to sve iza nas, sve je u redu. Džeko? Znam ga od prvog dana mog igranja za reprezentaciju. Šta reći za čovjeka koji je napravio takvu sjajnu karijeru?".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Vranješ se u razgovoru također dotakao i selektora Roberta Prosinečkog.

"On je veliki čovjek, kao što je bio i veliki igrač. Posvećen je svakom fudbaleru i uvijek je svima na raspolaganju. Napravio je sjajnu atmosferu u reprezentaciji. O njemu najbolje govore rezultati. Prvi smo u tabeli Lige nacija", dodao je Vranješ.

Top Komentari

zeleni_zub
Znaci cvrsta si stava kojeg niko nece promijeniti. Osim sto si vec promijenio tetovazu. Jadniji si ti sto mislis da imas stav a precrtavas tetovaze, nego sto si tu sugu nacrtao na ruci. Jebes RS, doci ce vrijeme kad ce to biti prevazidjena i zaboravljena prica, a ti ostajes dokazano beskicmenjak dok ne umres.
148 10
Babo
Smeće na otpad?
108 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi