Prosinečki slobodan, ponovo!

Može tražiti novi angažman

Prosinečki slobodan, ponovo!

A. Čaušević

Robert Prosinečki je od danas u potrazi za novim angažmanom nakon što je napustio klupu Kayserispora.

Prosinečki je na terenu ispao iz turske Superlige, ali ga je odluka FS Turske da ne bude ispadanja Kayseri zadržala u najjačem rangu.

Ipak, bivši selektor reprezentacije BiH neće u novoj sezoni voditi Kayseri zbog mimoilaženja u mišljenju i stavovima sa klupskim rukovodstvom.

Navodno je popularni Žuti tražio nova pojačanja za predstojeću sezonu, klupsko rukovodstvo mu nije moglo udovoljiti pa je došlo da raskida saradnje.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ovaj 51-godišnjak je u svom drugom mandatu u Kayserisporu odradio 19 utakmica uz učinak od šest pobjeda, pet remija i osam poraza.

Prosinečkom je prije nekoliko dana propao angažman u Trabzonspor, međutim na svojoj klupi bi ga rado želio vidjeti novi član Superlige, Hatayspora.

Top Komentari

Zeleni_zub
Mislim da Celik trazi trenera. To je taj nivo, a taman je navikao igrati na Bilinom polju
3 3
Hix
Ovakav trener opet slobodan?!?!?? Spavas li mirno Zidanuu popu*it ces posao
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi