Prosinečki nakon ispadanja iz lige: Žao mi je, nismo zaslužili da ispadnemo

Kayserispor se nije spasio

Prosinečki nakon ispadanja iz lige: Žao mi je, nismo zaslužili da ispadnemo

M. Šljivak

Robert Prosinečki nije uspio sačuvati Kayserispor u turskoj Super ligi.

Porazom od Trabzonspora njegov tim je ispao u niži rang takmičenja, a nekadašnji bh. selektor razlog poraza vidi u VAR tehnologiji, koja nije radila u ovom meču.

Prosinečki je razočaran što nije uspio spasiti i po prvi put je govorio o VAR-u.

"Ne mogu naći prave riječi. Morao bih birati riječi kada bih pričao o tome. Do sada nisam nikada govorio o VAR i sudijama, jer je to kliše i svi o tome pričaju. Ovaj tim nije zaslužio da ispadne, grad nije zaslužio ovo. Žao mi je", rekao je Prosinečki.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Prosinečki je na klupi Kayserispora proveo 19 utakmica i ostvario je učinak od šest pobjeda, pet neriješenih rezultata i osam poraza.

Top Komentari

Zulfikar
Robi neka te u Turskoj prelijepo je tamo samo ostavi se trenerskog posla. Uzmi sebi kakav prostor uz Bosfor ili dole nize uz egejsko more rasturaj kebab, naziv kebabdzije ti bolje stoji.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi