Press-konferencija reprezentacije BiH

Prosinečki: Sutra je dan D, odlučio sam se za sastav

16

Komentari (16)

Mele
Pukki ako nas ne pukne, nece niko, ali nadam se da ce se odsustvo Dzeke pozitivno odraziti i da ce moral i zalaganje pobjediti, ako ne uzmemo 6 bodova u ova 4 dana, nije nam ni mjesto na evropskom, baraz nije nimalo lak, i tu ce mo da popusimo, jer mnoge kvalitetne repke ce biti tamo.
RodjeniRA
Stavi ko hoce da trci, balerine i manekeni nas ne interesuju!
Medo-Brundo
Napalimo se i onda nam daju go u 5min
Sakib
Ako Zukanovic bude igrao 3 : 0 za Finsku
RodjeniRA
Nemoze Zuka vise protiv brzih igraca to je ocigledno!
teddy sheringham
Kako motivirati igrača trener koji je dio ruke od repke? I to jasno i glasno rekao. Fuj.
Sajaga
Nema tu nafake, prosjecni igraci isto kao i finci, ali je razlika u mentalitetu, kolektivu i trenutnoj formi. Ovo je njihovo vrijeme i nemamo sanse. 0:1 za Finsku
Bude li Zukanovic igrao garant gubimo utakmicu, Zukanovic i Sunjic najslabiji igraci u odbrani.
Exeter
zukanović je taraba plus ne igra više ozbiljan fudbal
ratip irats
Sretno Zmajevi...
pjanke_1
Sretno nego sta. Nasi su da su od govana
Adnanos
Jedini selektor sa reputacijom i koji je nesto ostvario prije nego sto je nas preuzeo je Ciro a ovi ostali su svi dosli da eksperimentisu. Susic preuzeo od Cire uigran tim i dobio nikad laksu grupu ne da je bila lagana nego da smo je sami birali nebi bolje prosli. Jer Grcka je odma poslije ti kvalifikacija izgubila od farski ostrva i kuci i na strani dobro se sjecam jer sam pao ko kruska na tim utakmicama. Sada opet dobili manje vise dobru grupu a dodje zuti i od 18 moguci bodova mi imamo svi dobro znaju koliko.
Rajvosa2019
Treba odigrat muski , pa sta god da bude
konjnakvadrat
velez mo
IGRA LI TI ZUKANOVIC?,ONDA MOZEMO MIRNO SPAVATI,A IDI VISE KO TE DOVEDE?PAPE JE GVARDIOLA ZA TEBE.
velez mo
SAMO JEDNA KONSTATACIJA,NIKAD SE NISMO PLASIRALI NA EURO,IMALI SMO GENERACIJU SA MISKETOM,SPAHOM,LULICEM,VEDOM,BILI SMO NA SVJETSKOM I NISMO SE OBRUKALI,ALI LJUDI NIKAD NISMO GUBILI OD DNA EVROPSKOG FUDBALA,OD SAMOSTALNOSTI SMO BAR DOBIJALI OVE REPREZENTACIJE,TIP FINSKE I ARMENIJE,OVO JE SRAMOTA DNO DNA,DOVEDI IGRACE IZ SARAJEVA,ZELJE,ZRINJSKOG,TUZLE,ĐURICA IZ RADNIKA,VRANJESA IZ BORCA,IMA I U NAS HASANOVIC I ZELJKOVIC,JA GARANTUJEM DA I JE UIGRATI 5-6,DANA DA BI PODERALI I FINCE I GRKE I ARMENIJU,SA ITALIJOM BI BILO GUSTO,A ZA SELEKTORA VINKA STAVITI,STA NAS VISE BRUKATE,U RANGU SMO SA RIBARIMA IZ GIBRALTARA I POSTARIMA IZ LUKSEMBURGA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.