20

Komentari (20)

nightcry
S igrom koju su igrali sinoč, mi ne možemo ni do 3. mjesta a kamo li do 2.
seibeg
Postavka igrača da se zadovolji nacionalni balans, fuuujjj ko je sve igrao sinoć anonimusi totalni al neka ima Srba i Hrvata da to bude multietnička reprezentacija, nije bitno jesil kvalitetan igrač i zaslužuješ li da nosiš državni grb, fuj svi od trenera do saveza-kriminalci Bosna i Hercegovina: Todorović, , Šunjić, Krunić, Milošević, Mihojević ovo je katastrofalno, kriminalno jeli ovaj trener lud ??? ili uzima ogromne novce ???
Blokiran
Da si malo gledao Finsku prije znao bi da su bolja ekipa od nas. Dr put se okupaj,obrij i sredi da licis na selektora,a ne na brdskog medvjeda
rd07
Čovjek isto izgleda 40 godina!
adis_D11
Sve su ti kalkulacije Ali realno finska se vise pita nego mi!
Nisam ja podcijenio Finsku ako si ti Zuti podcijenio Finsku, jos onda kada se je igrala evropska liga Finci osvojili prvo mjesto u svojoj grupi i oba puta su Finci pobijedili Grcku, rekao sam onda da lahko mozemo izgubiti od Finske i naravno izgubili smo, rekao sam onda da ozbiljno moramo priciu u susretu sa, ja tebi Zuti kazem sada da ce u nedjelju biti BH adio za evropu jer tada igramo protiv Jermenije i garantujem 100% necemo pobijediti Jermeniju i onda ce se pjevati pjesma 'Asad Adio ko zna gdje i ko zna kada" Da se ja pitam Sunjic, Zukanovic i jos neki nikada ne bi igrali u reprezentaciji, te zato nam je ovakva reprezentacija sa losim rezultatima. Zuti je dosao da unisti BH reprezentaciju, ovo je pouka da BH savez nikada vise ne angazuje strance kao selektore reprezentacije BH. Nadam se vidjet cemo se opet na sportsport.ba kada nasa reprezentacija BiH ne bude uspjela u pohode ka evropi, bit ce svijetsko cudo ako bude dobri vijesti iz Jermenije.
Benjamingst
Grcka - Finsks 1:0 u L.N. Izgubili su u Finskoj 2:0 Grci.
svasta
Protiv Finske Pukkiju treba naci dobar kurac jer pukki na mnoge jezike znaci picka!?
zakeroni
Hase
Pobjedimo Armeniju, Lihtenštajn i Finsku, uzmemo bod Grčkoj i Italiji i trebalo bi bit dovoljno.
Plavi orkestar
Loša ti racunica moj Hase.I da svih 5 pobjedimo opet nismo sigurni jer Finska se pita.
Benjamingst
Finska gubi bodove 100% ako izgube u Nedelju od Italije imaju 2 na strani kod nas I zadnja Grcka. Neka osvoje 1 bod a od nas izgube, 2 pobjede Arm I Lih 6 19 bodova. Mi 4 pobjede 12 bodova plus 7 he 19 a da dobijemo Fince 3:0 bice tesko ali treba se boriti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.